Luipaard poseert bij zonsondergang

Luipaard poseert bij zonsondergang van Lotje Hondius

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Luipaard poseert bij zonsondergang van Lotje Hondius

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 294467
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
92 gratis verzending!

Omschrijving

Dit beeld heb ik kunnen creëren door het zonlicht express een beetje tegen het licht in te fotograferen waardoor ik lichtvlekken kreeg op de foto. Ik vond dit juist iets moois toevoegen aan het beeld omdat het nog meer het prachtige middag licht liet zien van Afrika. De foto is genomen in het wildpark Sabi Sands toen ik werkte bij Umkumbe Safari Lodge als natuur gids. Ik kon mij helemaal uitleven als natuurfotograaf. Mijn grootste passie is natuurfotografie en ik fotografeerde het liefst luipaarden en olifanten omdat ik ze het meest fascinerend vond om te bestuderen qua gedrag.
Het mannetjes luipaard was een nieuweling bij ons gebied en ik heb hem daarna niet vaak meer gezien. Hij liep recht langs onze auto voordat hij de bosjes in verdween.

Over Lotje Hondius

Lotje Hondius profielfotoBeste mensen,
Bij deze wil ik jullie graag meer vertellen over mijzelf en mijn werk. Ik ben een fotograaf gevestigd in Nederland en fotografie speelt al heel lang een belangrijke rol in mijn leven. Over de jaren heen heb ik diverse onderwerpen voor de camera gehad; dieren, mensen, producten, landschap, etc. Mijn grootste passie is natuurfotografie. Ik hou ervan om natuurgebieden te ontdekken en de mooie momenten die ik mee maak vast te leggen.
Mijn liefde voor fotografie ontstond al op een jonge leeftijd. Ik was namelijk 8 jaar oud toen ik begon te fotograferen met mijn moeders analoge Olympus-camera. Ik wilde alles vastleggen en dit betekende veel rolletjes die ontwikkeld moesten worden. Mijn lievelingsonderwerp was toen ook al de natuur. Niet zo gek natuurlijk als je in Kenia woont en wildparken bij wijze van spreken om de hoek liggen. Na een bijzondere en gedenkwaardige jeugd in het buitenland zijn we in 1999 terug verhuisd naar Nederland.
Ik wilde mij graag verder ontwikkelen als fotograaf en ben eerst gestart met een opleiding bij de fotoacademie in 2006. Hierbij heb ik de basis beginselen van de fotografie geleerd.
In 2007 ben ik begonnen met mijn opleiding bij de Fotovakschool in Amsterdam. Een leuke en spannende tijd waar ik mij goed heb kunnen verdiepen in de diverse takken van fotografie. Daarna heb ik twee geweldige jaren als wildlife gids (field guide) gestudeerd en gewerkt in Zuid-Afrika en daar heb ik veel van mijn werk gemaakt die je nu ziet.

Alle werken