MERCEDES-BENZ 280SL 1970

van marco de Jonge

- Werkcode: 326 855

marco de Jonge over MERCEDES-BENZ 280SL 1970

MERCEDES-BENZ 280SL 1970
MERCEDES-BENZ 280SL 1970 vind je in de categorieën Auto's, Digitale Kunst, Fotografie, Hanzestad, Mercedes-Benz en Oldtimers.
marco de Jonge profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door marco de Jonge

Ik ben Marco,  Getrouwd en vader van 2 jongens die net als ik gek zijn van auto's. Als jongen van 15 ging ik altijd met mijn cameraatje op de eerste zaterdag van de maand naar Scheveningen naar de Amerikanen meeting, gek op auto's van 2CV tot dikke v8 motoren alles was mooi en moest op de foto, maar automonteur dat wilde ik worden en automonteur werd ik ook maar altijd met een camera in de buurt. Met de intreden van de digitale camera en Photoshop ben ik me daar meer mee gaan bezighouden en kreeg ik het verzoek om een auto te komen fotograferen, dit is uitgelopen tot veel meer auto's. Ik kan mijn liefde voor fotograferen, foto's bewerken en auto's dan ook prima combineren.

Alle werken van marco de Jonge


Waarom je kiest voor MERCEDES-BENZ 280SL 1970 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

MERCEDES-BENZ 280SL 1970 van marco de Jonge

Koop dit digital art werk MERCEDES-BENZ 280SL 1970 van marco de Jonge als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 326 855
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden