Maashaven blue hour

van Ilya Korzelius

- Werkcode: 117 221

Ilya Korzelius over Maashaven blue hour

De maashaven in rotterdam na zonsondergang in het blauwe uur.
Maashaven blue hour vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Blauw, Blauwe uur, Blauwuur, Boten & Schepen, Donker, Flat, Fotografie, Havens, Havens van Rotterdam, Kantoorgebouw, Kleuren, Landschappen, Lucht, Moderne Architectuur, Nachtfotografie, Nederland, Nieuwbouw, Reflectie, Reflectie (straling), Rivier, Rotterdam, Rotterdam-Zuid, Schip (bouwkunst), Skyline, Stedelijke landschappen, Steden, Water, Wolkenkrabbers, Zonsondergang en blauw uur.
Ilya Korzelius profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ilya Korzelius

Sinds 2009 ben ik actief gaan fotograferen met mijn spiegelreflexcamera. Ik heb een voorkeur voor (stads)landschappen. Ik woon vlak bij Rotterdam en heb daarom veel werken van de skyline van rotterdam in mijn portfolio. In het landschap is mooi licht voor mij het allerbelangrijkste. Ik ga voor sfeer en trek er graag vroeg op uit om het mooiste licht van de dag te "vangen". In mijn portfolio zijn ook veel werken van mijn verre reizen naar de VS, Canada en Azië te vinden.

Alle werken van Ilya Korzelius


Meer weten over Ilya Korzelius?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Maashaven blue hour als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Maashaven blue hour van Ilya Korzelius

Koop de foto Maashaven blue hour van Ilya Korzelius op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 117 221
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden