Madonna van de Goudvink, Rafaël

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 566 504

Over Madonna van de Goudvink, Rafaël

Madonna van de Goudvink, Rafaël

Giorgio Vasari schrijft dat Rafaël dit paneel schilderde voor zijn vriend Lorenzo Nasi, een florentijnse koopman, ter gelegenheid van zijn huwelijk met Sandra Canigiani. Het werd door een Florentijnse kunstenaar, misschien Ridolfo del Ghirlandaio, in 1547 door een aardverschuiving aan de Costa a San Giorgio aanzienlijk beschadigd door de ineenstorting van het Nasi-huis.

Rafaël was een Italiaanse kunstenaar uit de Hoge Renaissance.
Rafaël is de naam waaronder hij nu wereldwijd bekend staat. Zijn echte naam was Raffaello Sanzio. Hij is ook bekend onder namen als Raffaello Santi en Raffaello da Urbino. Zoals bij veel kunstenaars uit de Italiaanse Renaissance wordt zijn leven beschreven in het beroemde boek Le Vite van de 16e eeuwse schilder en schrijver Giorgio Vasari.
Madonna van de Goudvink, Rafaël vind je in de categorieën Carel Fabritius, Hoogrenaissance, Oude meesters, Putters, Rafaël (kunstenaar) en Schilderijen.

Waarom je kiest voor Madonna van de Goudvink, Rafaël als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Madonna van de Goudvink, Rafaël uit de oude meesters collectie

Koop Madonna van de Goudvink, Rafaël als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 566 504
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
128,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden