Man and the moon

Man and the moon van Ben Goossens

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Man and the moon van Ben Goossens

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 516691
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Digitale en fantasierijke fotokunst van Ben Goossens. De laatste doet het licht uit.

Over Ben Goossens

Ben Goossens profielfotoBen Goossens – In intieme fotokringen maar ook op de internationale fora wordt hij wel eens de René Magritte of Dali van de fotografie genoemd. Eén ding is zeker: de Belgische fotograaf Ben Goossens houdt er een eigenzinnige en aparte stijl van fotografie op na.

Een vleugje – of soms flinke schep – surrealisme is hem niet vreemd. Soms met een knipoog en gewoon fijn om te zien, maar doorgaans ook met een diepere bodem en betekenis. De titel van elk werk licht een tipje van de sluier, al nodigt de kunstenaar elke bezoeker uit om wat verder te kijken en een eigen interpretatie te geven. En uiteraard: fantaseren staat vrij.

Tekenen en fotograferen zit hem in het bloed. Sinds zijn kunstopleiding heeft Ben Goossens zich de voorbije 40 jaar toegelegd op het perfectioneren van zijn eigen surrealistische stijl. Eerst als Art Director in de reclamewereld en nu als gepassioneerd kunstenaar die van zijn hobby een passie heeft gemaakt. De airbrush, gouache en AD markers van weleer hebben over de jaren heen plaats geruimd voor de digitale technieken die het werk weer naar een heel ander niveau tillen. Sindsdien heeft Ben heel wat wedstrijden gewonnen, zowel in België als internationaal. Zijn werk werd gepubliceerd in boeken, magazines en op tal van websites.

Alle werken