Manarola in Cinque Terre bij zonsondergang

van Rene Siebring

- Werkcode: 993412

Rene Siebring over Manarola in Cinque Terre bij zonsondergang

De zon is langzaam aan het ondergaan in Manarola. De lichten zijn aangegaan en langzaam komt de warme lentedag tot een einde. De zee kabbelt rustig tegen de kustlijn van Cinque Terre.
Manarola in Cinque Terre bij zonsondergang vind je in de categorieën Cinque Terre, Dorp, Fotografie, Italië, Kust, Ligurië, Manarola, Oceanen en zeeën en Zonsondergang.
Rene Siebring profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rene Siebring

Ik ben een stadsfotograaf die de schoonheid van de stad vastlegt vanaf het moment dat de zon begint te dalen tot zonsopgang. Mijn passie ligt in het fotograferen van de stad in de avond, nacht en zonsopgang. Mijn foto's zijn kleurrijk, panoramisch en worden gekenmerkt door het gebruik van reflectie, vooral in het water.Met mijn foto's fotografeer ik het kleurenpalet van de stad als de meesten van ons al naar binnen zijn gegaan, ik werk met langzame sluitertijden zodat op de meeste foto's geen mensen kunnen worden gezien, het zijn voorbijgangers die als het ware zijn opgelost in de foto / stad.Dit creëert een rustig straatbeeld alsof de steden zijn verlaten. Alleen door de aanwezigheid van lichte paden van fietsers, auto's, boten, bussen of trams kan worden gezien dat de stad leeft.Ik gebruik verschillende perspectieven om de stad te vangen, vanaf het maaiveld, maar ook van boven (op het dak).

Alle werken van Rene Siebring


Waarom je kiest voor Manarola in Cinque Terre bij zonsondergang op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Manarola in Cinque Terre bij zonsondergang van Rene Siebring

Koop de foto Manarola in Cinque Terre bij zonsondergang van Rene Siebring op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 993412
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
152 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.