Maria II

van Aminda

- Werkcode: 535 558

Aminda over Maria II

Maria, tussen het afval, zelfs daar straalt ze serene rust uit.
Aminda profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Aminda

Mijn naam is Carla Manten en ik ben fotograaf. Naast fotografie in opdracht trek ik er graag op uit om in beeld te vangen wat mijn hart raakt. Door schoonheid, kwetsbaarheid, vorm of kleur die ik benadruk door de manier van fotograferen en de manier van nabewerking. De beelden nemen je mee in de wereld door mijn ogen; the colours of your soul. Verwerkt tot photoart die rust, stijl en sereniteit uitstraalt. Al het werk is met liefde gemaakt voor jou, om zelf van te genieten of om cadeau te geven. Ik hoop dat je het mooi vindt.

OVER DE FOTOGRAAF
Fotograferen doe ik al vanaf mijn vroege jeugd, mijn eerste camera kreeg ik van mijn ouders op mijn zestiende verjaardag. Sindsdien fotografeer ik met enthousiasme. Ik volgde van 2013 tot 2016 diverse opleidingen aan de fotovakschool en groeide uit tot professioneel fotograaf met een specialisatie in portret- en reportagefotografie.

Door mijn focus als fotograaf in opdracht kwam ik er nooit echt aan toe om er met mijn camera op uit te trekken en vrij werk te maken. Zonder doel, gewoon omdat ik het leuk vind. Toch is dat iets wat ik heel graag doe en ik besloot dan ook daar structureel tijd voor te maken. Vanuit dat voornemen ontstond ook de behoefte mijn werk dat ik met zoveel liefde en plezier maak, te delen met anderen.

Alle werken van Aminda


Waarom je kiest voor Maria II als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Maria II van Aminda

Koop de foto Maria II van Aminda op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 535 558
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden