Mary Cassatt. Mother and Child

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311 922

Over Mary Cassatt. Mother and Child

Mary Cassatt. Mother and Child

Mary Cassatt (Allegheny (Pittsburgh, Pennsylvania), 22 mei 1844 – Le Mesnil-Théribus (Oise, bij Parijs), 14 juni 1926) was een Amerikaans impressionistisch kunstschilder, pastellist en graveur die vooral befaamd werd om haar portretten van moeders en kinderen. Men zou haar een Europese Amerikaanse kunnen noemen, want ze bracht het grootste deel van haar volwassen leven door in Frankrijk. Ook haar impressionistische schilderstijl ontwikkelde ze in nauw contact met de Franse schilders van die kunststrekking.
Mary Cassatt. Mother and Child vind je in de categorieën Impressionisme, Kind, Kunstgeschiedenis, Mary Cassatt, Moeder, Oude Meester stijlen, Oude Meesters en Schilderijen.

Waarom je kiest voor Mary Cassatt. Mother and Child als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Mary Cassatt. Mother and Child uit de oude meesters collectie

Koop Mary Cassatt. Mother and Child als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311 922
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden