Mary Cassatt. Woman Sitting with a Child in Her Arms

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311 928

Over Mary Cassatt. Woman Sitting with a Child in Her Arms

Mary Cassatt. Woman Sitting with a Child in Her Arms

Mary Cassatt (Allegheny (Pittsburgh, Pennsylvania), 22 mei 1844 – Le Mesnil-Théribus (Oise, bij Parijs), 14 juni 1926) was een Amerikaans impressionistisch kunstschilder, pastellist en graveur die vooral befaamd werd om haar portretten van moeders en kinderen. Men zou haar een Europese Amerikaanse kunnen noemen, want ze bracht het grootste deel van haar volwassen leven door in Frankrijk. Ook haar impressionistische schilderstijl ontwikkelde ze in nauw contact met de Franse schilders van die kunststrekking.
Mary Cassatt. Woman Sitting with a Child in Her Arms vind je in de categorieën Impressionisme, Kind, Kunstgeschiedenis, Mary Cassatt, Moeder, Oude meesters en Schilderijen.

Waarom je kiest voor Mary Cassatt. Woman Sitting with a Child in Her Arms als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Mary Cassatt. Woman Sitting with a Child in Her Arms uit de oude meesters collectie

Koop Mary Cassatt. Woman Sitting with a Child in Her Arms als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311 928
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden