Meaningfull

Meaningfull van Roelie Steinmann

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 378844

Meaningfull van Roelie Steinmann

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
79 gratis verzending!
Meaningfull van Roelie Steinmann

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het was een gekwaak van jewelste, in het ven. Alle kikkers zijn op zoek naar een partner, alleen dit kikkertje leek daar geen behoefte aan te hebben. Hij zat met zijn rug naar me toe, maar al snel draaide hij zich om en bekeek mij eens goed. Heel langzaam kwam hij steeds dichterbij en op een gegeven moment moest ik de zoomlens vervangen door een macrolens. Tot hij uiteindelijk met zijn neus tegen de zonnekap aan zat. Een goed gesprek zat er niet in, kikkertaal is toch best lastig. Wel hebben we een aantal wijze blikken met elkaar uitgewisseld

Over Roelie Steinmann

Roelie Steinmann profielfotoMijn passie is het fotograferen in de natuur. Leuk dat komt kijken en misschien wel overweegt één van mijn foto's aan te schaffen. Voor mij betekend dat weer inspiratie om nieuwe plekken te bezoeken en meer foto's in mijn shop te plaatsen.

Alle werken