Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 20 uur geldig!

Meer Beusebos

van Jan van der Knaap

- Werkcode: 329 792

Jan van der Knaap over Meer Beusebos

Het meer van het Beusebos in Purmerend. Het meer is het hart van het kleine bosgebied (17 hectare) waar de bouw van een Toekanhotel zeer tegen de zin van de bevolking is gepland. Het Beusebos is (nu nog) een wandelgebied met een wandeltraject van ongeveer 1 km dat om het meer heen loopt. Deze foto is 18 november 2017 gemaakt.
Meer Beusebos vind je in de categorieën Beusebos, Bomen, Bossen, Digitale Kunst, Fotografie, Herfst, Indian Summer, Landschappen, Meren, Purmerend, Recreatie, Wandelen en Water.
Jan van der Knaap profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Hallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Purmerend. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Purmerend is, of Amsterdam, Utrecht, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Purmerend

Alle werken van Jan van der Knaap


Meer weten over Jan van der Knaap?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Meer Beusebos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Meer Beusebos van Jan van der Knaap

Koop dit digital art werk Meer Beusebos van Jan van der Knaap als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 329 792

Profiteer vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-97,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.