Meisje met selfie-stick en fazant

van Ruben van Gogh - smartphoneart

- Werkcode: 921802

Ruben van Gogh - smartphoneart over Meisje met selfie-stick en fazant

In een bonte collage van een schilderij en losse bomen staat een meisje met een selfie-stick, gadegeslagen door een fazant.
Het poserende meisje komt van een oude zwartwit-foto die ik in een kringloopwinkel vond en heb ingekleurd met AI. De achtergrond bestaat uit een herhaald detail van een anoniem schilderij en een gefotografeerde spar. De structuur van het schilderslinnen is goed zichtbaar en geeft het daardoor het aanzien van een surrealistisch schilderij.
Meisje met selfie-stick en fazant vind je in de categorieën Collage, Fazant, Fotografie, Kunst, Portret, Schilderijen, Selfie, Sociale media, Surrealisme, Vogels, Vrouw en Zwart-wit.
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Na iedere verkoop breng ik een wijziging aan in mijn werk, zo heb je altijd een unieke Van Gogh in huis! Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Meisje met selfie-stick en fazant op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Meisje met selfie-stick en fazant van Ruben van Gogh - smartphoneart

Koop de collageMeisje met selfie-stick en fazant van Ruben van Gogh - smartphoneart op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 921802
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
205 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.