Merry XMas

Merry XMas van Boris de Weijer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 251490

Merry XMas van Boris de Weijer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Fotograferen is schrijven met licht. Bij deze foto was dit ook heel letterlijk zo. Tijdens een workshop nachtfotografie tekende onze cursusleider met een rood lampje twee prachtige kerstbomen. Alles wat wij als cursisten moesten doen was onze camera's prepareren, op het juiste moment afdrukken en ervoor zorgen dat de sluitertijd net wat langer was dat de tekentijd van onze kunstenaar. En, voila! Merry XMas.

Over Boris de Weijer

Gepassioneerd ben ik al meer dan 20 jaar bezig met natuurfotografie. Ik noem mijn werken ook wel 'Bevroren Momenten'. Wat ik het ene moment vastleg, kan het volgende moment alweer veranderd zijn. Dit is het mooie aan de natuur. Dynamisch, onvoorspelbaar en vooral adembenemend. Vaak tot in de kleine details. Een waterdruppel in een web kan even imponerend zijn als een dramatisch gekleurde lucht. De kunst is om het te zien! Ik hoop op mijn manier u als kijker te kunnen boeien met mijn registraties van deze mooie natuur. Veel kijkplezier, Boris de Weijer

Alle werken