Middagwandeling in Wenen

Middagwandeling in Wenen van Twan Thimister

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Middagwandeling in Wenen

van Twan Thimister

Middagwandeling in Wenen van Twan Thimister

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 713250

Profiteer alleen vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 88 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Deze foto is gemaakt vanuit een binnenplaats ergens in hartje Wenen. De imposante oude deuren zijn karakteristiek voor de stijl van de oude huizen in Wenen, en vooral de binnenplaatsen.

Dit werk wordt aangeboden door Twan Thimister

Twan Thimister profielfotoHallo, mijn naam is Twan. Geboren en getogen in Maastricht. Ik maak foto's van verschillende genres, waaronder veel van verlaten plaatsen en urban fotografie: straatbeelden, architectuur, noem het maar op. Sinds 2018 heb ik fotografie als hobby opgepakt en ben sinds toen niet meer er van los gekomen. Mijn interesse is opgewekt door verlaten plaatsen en dit is nog steeds het genre waar ik het meeste van houdt. Geïntrigeerd door de rijke geschiedenis en het gevoel van avontuur overheersen elke keer weer als ik er op uit ga. Het is net alsof ik in een wereld stap die losstaat van de realiteit. Een gevoel dat ik dan ook graag in mijn foto's terug wil laten komen.

Alle werken