Midzomernacht bij het meer

van Ron Buist

- Werkcode: 13 781

Ron Buist over Midzomernacht bij het meer

Paterswoldsemeer bij Groningen op een zwoele midzomernacht.
Midzomernacht bij het meer vind je in de categorieën Blauw, Fotografie, Groen, Groningen (provincie), Lucht, Meren, Papier, Planten, Water en Zonsondergang.
Ron Buist profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ron Buist

Sinds Ron in 2010 voor het eerst begon te werken met een spiegelreflexcamera is alles heel snel gegaan. Het fotografievirus had hem te pakken en liet hem niet meer los. Hij probeerde allerlei soorten fotografie en leerde allerlei technieken, om aan het einde van het jaar uiteindelijk te kiezen voor landschapsfotografie. De cursus landschapsfotografie die hij volgde versterkte de interesse alleen nog maar meer.In 2011 begonnen Ron's foto's de aandacht te trekken van anderen. Dit resulteerde in diverse publicaties, waaronder een poster voor een yogacursus en een foto verspreid over twee pagina's in het decembernummer van het fotografiemagazine Zoom.nl. Daarnaast is zijn werk ook terug te vinden in de Zoom.nl Showcase App voor de iPad. Op dit moment kan de stijl van Ron gekarakteriseerd worden als dromerige landschapsfotografie, maar of dat zo blijft is een open vraag, want hij blijft zich ontwikkelen en nieuwe dingen ontdekken.

Alle werken van Ron Buist


Waarom je kiest voor Midzomernacht bij het meer als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Midzomernacht bij het meer van Ron Buist

Koop de foto Midzomernacht bij het meer van Ron Buist op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 13 781
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden