Mirrored reflections

Mirrored reflections van Lex Schulte

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Mirrored reflections

van Lex Schulte

Mirrored reflections van Lex Schulte

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 404784
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

Een herfstbos word weerspiegeld in een beekje in het natuurgebied Sint-Jansberg bij Plasmolen. Ik moest mijn statief in het water zetten om deze reflectie mooi in beeld te kunnen brengen. De weerspiegeling zorgt voor een mooi lijnenspel in de warme herfstkleuren. Met behulp van Photoshop heb ik het origineel (de staande foto) gekopieerd en gespiegeld. De gespiegelde foto is aan het origineel geplakt om een gespiegelde weerspiegeling te krijgen. De Sint-Jansberg is een natuurgebied en voormalig landgoed gelegen bij Plasmolen en Milsbeek in Noord-Limburg. De Sint-Jansberg verbindt de Mookerheide met het Duitse Reichswald. Het gebied is een stuwwal ontstaan in de voorlaatste ijstijd. De Jansberg is de enige plek in Nederland waar de ligging van een gletsjertong uit de Riss IJstijd (Salien) is vastgesteld. Het gebied is een eindmorene en maakt deel uit van het gebied wat vroeger het Ketelwald was. Sinds 1970 is het voormalig landgoed onder beheer van Natuurmonumenten.
Het gebied kenmerkt zich door beboste hellingen en vele beekjes. Ook zijn er enkele moerasgebieden (De Geuldert, De Diepen en het Koningsven) aan de voet van de Jansberg. Bij Plasmolen ligt een kleine stuwdam en staat de bovenste Plasmolen, een oude watermolen. De Jansberg is ongeveer 250 hectare groot.

Dit werk wordt aangeboden door Lex Schulte

Lex Schulte profielfotoIk ben een leraar met een hobby die het leuk vindt om te delen wat hij heeft gemaakt.

Volg mij ook op instagram en facebook

Shotbylex

Alle werken