Facebook pixel
Molen Mildam, Nederland

Molen Mildam, Nederland van Peter Bolman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Molen Mildam, Nederland van Peter Bolman thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 179617

Molen Mildam, Nederland van Peter Bolman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Molen Mildam, Nederland van Peter Bolman

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze kleine molen nabij Mildam, Friesland, Nederland is gebouwd in 1869 en na verval in 1983 herbouwd. Het is gelegen aan het riviertje de Tjonger. De foto laat de molen, de rivier en een punt van een roeiboot zien.

Over Peter Bolman

Peter Bolman profielfotoPeter Bolman is een fotograaf uit het noorden van Nederland. Peter groeide op met het wijde Groninger, Friese en Drentse landschap voor zijn voordeur. Bovendien is het Nationaal Park Lauwersmeer slechts en kwartier verwijderd van zijn huis. Met meer dan 30 jaar ervaring is Peter een ervaren landschapsfotograaf met een feilloos oog voor fraaie composities in het landschap. Zijn favouriete tijden van de dag om te fotograferen zijn tijdens zonsopkomst en zonsondergang wanneer het licht magisch kan zijn en tegelijkertijd het landschap weer tot rust komt. Gedurende de seizoenen is Peter constant bezig om het landschap in al haar facetten vast te leggen. Ook fotografeerd Peter steden bij nacht. Ondertussen ontstaat al een fraaie collectie van avond- en nachtopnamen van onder andere Rotterdam met de beroemde Erasmusbrug, Amsterdam en de Keizersgracht en Utrecht. Het landschap van Schotland kunt U ook vinden in Peter's portfolio. LET OP ! De voorbeeldfotos op werkaandemuur.nl doen helaas geen recht aan de daadwerkelijke kwaliteit van de fotos. Voor een betere indruk van de beeldkwaliteit van zowel landschappen, cityscapes en panoramas, die hier worden aangeboden verwijs ik u naar de website van Peter Bolman peterbolman.nl Indien u liever een vierkant formaat wilt van een bepaald werk, neem dan contact op via social media of via de 'about' pagina op peterbolman.nl

Alle werken