Molen en ophaalbrug

van Rene Siebring

- Werkcode: 347 351

Rene Siebring over Molen en ophaalbrug

In Kinderdijk vind je windmolens die de status Werelderfgoed van UNESCO hebben gekregen. Deze unieke site is een must-see als je in Nederland bent. Deze oudste concentratie van windmolens kan nergens anders ter wereld worden gevonden. In totaal zijn er 19 windmolens in Kinderdijk.

Je kunt je bezoek aan Rotterdam combineren met Kinderdijk. Als je de Waterbus in Rotterdam neemt, brengt deze je in een half uur naar de windmolens. Een leuke manier om te reizen.
Molen en ophaalbrug vind je in de categorieën Avond, Blauwe uur, Fotografie, Kinderdijk, Molens, Nederland, Spiegelbeeld (reflectie), Valbrug, Zonsondergang en Zonsopkomst.
Rene Siebring profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rene Siebring

Ik ben een stadsfotograaf die de schoonheid van de stad vastlegt vanaf het moment dat de zon begint te dalen tot zonsopgang. Mijn passie ligt in het fotograferen van de stad in de avond, nacht en zonsopgang. Mijn foto's zijn kleurrijk, panoramisch en worden gekenmerkt door het gebruik van reflectie, vooral in het water.Met mijn foto's fotografeer ik het kleurenpalet van de stad als de meesten van ons al naar binnen zijn gegaan, ik werk met langzame sluitertijden zodat op de meeste foto's geen mensen kunnen worden gezien, het zijn voorbijgangers die als het ware zijn opgelost in de foto / stad.Dit creëert een rustig straatbeeld alsof de steden zijn verlaten. Alleen door de aanwezigheid van lichte paden van fietsers, auto's, boten, bussen of trams kan worden gezien dat de stad leeft.Ik gebruik verschillende perspectieven om de stad te vangen, vanaf het maaiveld, maar ook van boven (op het dak).

Alle werken van Rene Siebring


Waarom je kiest voor Molen en ophaalbrug op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Molen en ophaalbrug van Rene Siebring

Koop de foto Molen en ophaalbrug van Rene Siebring op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 347 351
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
171,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden