Monschau in Kerstsfeer

van Eus Driessen

- Werkcode: 908 253

Eus Driessen over Monschau in Kerstsfeer

Levendige drukte in oude muren, een middeleeuws stadsbeeld met idyllische vakwerkhuisjes, nauwe steegjes en plaveisel van kinderhoofdjes.
Monschau is cultureel middelpunt van een hele regio en een van de meest geliefde vakantie- en uitstapdoelen van de Eifel. Monschau ook wel eens het kerstdopje genoemd.
Monschau in Kerstsfeer vind je in de categorieën Avond, Duitsland, Eifel, Fotografie, Idilisch, Kerst, Kerstdorp, Kerstsfeer, Keulen, Monschau, Winter en vakwerkhuisjes.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Monschau in Kerstsfeer als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Monschau in Kerstsfeer van Eus Driessen

Koop de foto Monschau in Kerstsfeer van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 908 253
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden