Monte Fitz Roy

Monte Fitz Roy van Ronne Vinkx

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 284161

Monte Fitz Roy van Ronne Vinkx

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

De Monte Fitz Roy, ook Cerro Chaltén genaamd, is een 3375 meter hoge berg gelegen in Patagonië in de buurt van het bergdorp El Chaltén, op de grens tussen Chili en Argentinië. De twee landen hebben in 1998 een overeenkomst bereikt dat de grens een bocht oostwaarts maakt over de top van de berg. Bijgevolg ligt de berg ook op de grens van twee nationale parken: Nationaal park Los Glaciares (Argentinië) en Parque Nacional Bernardo O'Higgins (Chili). Over de exacte locatie van die grens in de omgeving van Fitzroy bestaat echter nog onduidelijkheid.

Over Ronne Vinkx

Ik fotografeer en film landschappen, steden, dieren en mensen over de hele wereld. De natuur is mijn favoriete werkgebied. Grote of soms juist kleine landschappen, ver weg in landen zoals Argentinië en Bolivia, of dichtbij zoals in de Oisterwijkse bossen in Nederland.

Alle werken