Monument omgekomen vliegers Tweede Wereldoorlog

van Tammo Strijker

- Werkcode: 91 336

Tammo Strijker over Monument omgekomen vliegers Tweede Wereldoorlog

In Harderwijk staat sinds 2012 een prachtig monument ter herinnering aan de 117 geallieerde vliegers die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn neergeschoten boven het IJsselmeer. Het monument is ontworpen door Arend Kleinpaste.
Monument omgekomen vliegers Tweede Wereldoorlog vind je in de categorieën Bommenwerper, Fotografie, Geallieerden (Tweede Wereldoorlog), Gedenkteken, Harderwijk, Herdenken, IJsselmeer, Nederland, Oorlog, Oorlogsmonument, Piloot, Tweede Wereldoorlog, Veluwemeer, Vliegtuigen en neerstorten.
Tammo Strijker profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tammo Strijker

Fotografie, schrijven met licht. Prachtige manier om de wereld om je heen vast te leggen en je eigen draai er aan te geven.

Mijn foto's zijn voornamelijk te vinden op https://www.tammostrijker.photodeck.com. Een deel daarvan is hier te vinden op werkaandemuur.

Vragen of wensen m.b.t. tot mijn foto's? Neem gerust contact op via de contactpagina op bovengenoemde site of via Facebook https://www.facebook.com/TammoStrijkerPhotography.

Alle werken van Tammo Strijker


Waarom je kiest voor Monument omgekomen vliegers Tweede Wereldoorlog op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Monument omgekomen vliegers Tweede Wereldoorlog van Tammo Strijker

Koop de foto Monument omgekomen vliegers Tweede Wereldoorlog van Tammo Strijker op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 91 336
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.