Monument van Camillo Benso di Cavour

van Eus Driessen

- Werkcode: 234 872

Eus Driessen over Monument van Camillo Benso di Cavour

Monument van staatsman Camillo Benso di Cavour op Piazza Cavour. Graaf Camillo Benso di Cavour (Turijn, 10 augustus 1810 - 6 juni 1861) was een Italiaans staatsman. Hij speelde een belangrijke rol in de Italiaanse eenmaking, was de architect van de Italiaanse grondwet en werd de eerste premier van het eengemaakte Italië.
Monument van Camillo Benso di Cavour vind je in de categorieën Cavour (Italië), Fotografie, Gedenkteken, Gerechtsgebouw, Geschiedenis, Italië, Lijst van pleinen in Rome, Palazzo di Giustizia, Plein, Stedelijke landschappen, Zwart-wit, piazza Cavour en premier van Piëmont-Sardinië.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Monument van Camillo Benso di Cavour op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Monument van Camillo Benso di Cavour van Eus Driessen

Koop de foto Monument van Camillo Benso di Cavour van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 234 872
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden