Moody Winter

Moody Winter van Boris de Weijer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 264584

Moody Winter van Boris de Weijer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!
Moody Winter van Boris de Weijer

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een late namiddag in de uiterwaarden bij de Maas. De ondergaande zon tikt net de Spoorbrug aan bij Hedel. Het gemaaide maisveld ligt er al maandenlang onaangetast bij, wachtend op het voorjaar om opengereten te worden door het staal van de loonwerker met zijn ploeg. De weemoed van de Winter, wachtend op haar einde, hangt in de lucht.

Over Boris de Weijer

Boris de Weijer profielfotoGepassioneerd ben ik al meer dan 20 jaar bezig met natuurfotografie. Ik noem mijn werken ook wel 'Bevroren Momenten'. Wat ik het ene moment vastleg, kan het volgende moment alweer veranderd zijn. Dit is het mooie aan de natuur. Dynamisch, onvoorspelbaar en vooral adembenemend. Vaak tot in de kleine details. Een waterdruppel in een web kan even imponerend zijn als een dramatisch gekleurde lucht. De kunst is om het te zien! Ik hoop op mijn manier u als kijker te kunnen boeien met mijn registraties van deze mooie natuur. Veel kijkplezier, Boris de Weijer

Alle werken