Morning glory

van Lex Schulte

- Werkcode: 336 042

Lex Schulte over Morning glory

Vlak voor zonsopkomst op een koude decembermorgen aan de Maas. Vroeg opgestaan om de zonsopgang bij het Genneperhuis mee te kunnen maken. De zon kleurde de horizon al wat en de ganzen worden wakker. In stilte genoten van een mooie maar koude zonsopgang.
Het Genneperhuis was een burcht en versterkte vesting aan de monding van de Niers in de Maas nabij het stadje Gennep in de buurt van Milsbeek. Tot 2009 was er zelfs nauwelijks nog sprake van een ruïne, slechts de kroonwerken en verhogingen in het landschap geven nog een impressie van de omvang. Het gebied heeft de status van beschermd monument.
In 2009 werd een aanvang gemaakt met een gedeeltelijke reconstructie rondom de kasteelruïne en worden kroonwerken en grachten weer zichtbaar gemaakt. Tevens werden ter hoogte van de Bloemenstraat proefsleuven gegraven om inzicht te verschaffen naar archeologische bijzonderheden. De werkzaamheden werden in 2010 afgerond en het gebied is nu toegankelijk als toeristische bezienswaardigheid. Er werden vijf loopbruggen op de funderingen gelegd en tevens werd er een brug over de Niers geplaatst.
Morning glory vind je in de categorieën Bomen, Fotografie, Gennep (plaats), Genneperhuis, Maas, Milsbeek, Rivier, Silhouet, Vaarweg en Zonsopkomst.
Lex Schulte profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lex Schulte

Ik ben een leraar met een hobby die het leuk vindt om te delen wat hij heeft gemaakt.

Volg mij ook op instagram en facebook

Shotbylex

Alle werken van Lex Schulte


Meer weten over Lex Schulte?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Morning glory als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Morning glory van Lex Schulte

Koop de foto Morning glory van Lex Schulte op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 336 042
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden