Múlafossur waterval bij zonsondergang

van Remco Bosshard

- Werkcode: 990 231

Remco Bosshard over Múlafossur waterval bij zonsondergang

De lokale bewoners van de Faeröer eilanden zeggen dat ze blij zijn als er een dag zon is, omdat het meestal bewolkt is, vaak waait en doorgaans regent. Daarom is dit een beeld dat niet vaak in het jaar te zien is: Een bijna heldere lucht bij zonsondergang. De Múlafossur waterval op de Faeröer eilanden, een autonome eilandengroep behorend bij het koninkrijk van Denemarken.
We waren eerder in de week al langsgereden, maar toen was alles ingepakt in een dikke laag bewolking. Superblij om op de avond voor vertrek toch nog dit moment te kunnen meemaken, nadat we twee dagen eerder totaal verregend waren.
Overigens is de weg er naartoe al een belevenis op zich: een 2 kilometer lange tunnel, die zo smal is dat er maar 1 auto tegelijk kan rijden. Gelukkig genoeg passeerplekken uitgehakt in de rotsen.

Het beeld is gemaakt door het stapelen van verschillende foto's zodat er veel detail aanwezig is in zowel de lichte als donkere delen.

Gebruikt fototoestel: Canon 5Ds R (50 megapixel), dus deze foto is geschikt voor een zeer groot Werk aan de Muur.
Múlafossur waterval bij zonsondergang vind je in de categorieën Atlantische Oceaan, Bergen, Denemarken, Dorp, Faeröer, Fotografie, High dynamic range, Landschappen, Ruigte, Vágar, Waterval en Zonsondergang.
Remco Bosshard profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Remco Bosshard

Als reclamefotograaf werk ik in opdracht en ben gespecialiseerd in het vastleggen van (grote) objecten. Maar ik heb daarnaast nog een passie: het fotograferen van mooie situaties. Dit kan een prachtig landschap zijn of een mooi object. Altijd mijn camera bij me om geen moment te missen.

Alle werken van Remco Bosshard


Waarom je kiest voor Múlafossur waterval bij zonsondergang op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Múlafossur waterval bij zonsondergang van Remco Bosshard

Koop de foto Múlafossur waterval bij zonsondergang van Remco Bosshard op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 990 231
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.