Museum De Fundatie, Zwolle

van Digital Art Nederland

- Werkcode: 924 500

Digital Art Nederland over Museum De Fundatie, Zwolle

Museum de Fundatie is een museum voor beeldende kunst in de Overijsselse hoofdstad Zwolle. Museum de Fundatie is onderdeel van de stichting Hannema-de Stuers Fundatie, waar ook Kasteel het Nijenhuis in Heino onder valt.
Museum De Fundatie, Zwolle vind je in de categorieën De Fundatie, Digital Art, Fotografie, Kunst, Museum, Nederland, Overijssel, Recreatie, Steden, Stichting, Toerisme, Zwolle en kasteel het Nijenhuis.
Digital Art Nederland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Digital Art Nederland

Digital Art Nederland maakt met behulp van de nieuwste technologie digitale kunst. Doel is om zo een kleurrijker beeld te geven van ons mooie Nederland.
Eigenaar Rob de Ruiter woont in Heerhugowaard, 50 km ten noorden van Amsterdam. Een vlak poldergebied met groene weilanden, koeien en poldermolens. En 30 minuten van het strand, het bos en de duinen. Een perfecte plek om te fietsen wat hij graag combineert met het maken van foto's. Uiteraard worden op diverse binnenlandse tripjes ook foto's gemaakt. Het liefst op het mooie 16:9 formaat omdat die meer de werkelijkheid benaderen van wat je met je ogen ziet en je ook meer context geven van de omgeving.

Alle werken van Digital Art Nederland


Waarom je kiest voor Museum De Fundatie, Zwolle op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Museum De Fundatie, Zwolle van Digital Art Nederland

Koop dit digital art werk Museum De Fundatie, Zwolle van Digital Art Nederland als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 924 500
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.