Muzentoren in Den Haag centrum bij avond

van Rob IJsselstein

- Werkcode: 454 855

Rob IJsselstein over Muzentoren in Den Haag centrum bij avond

De tegenwoordige skyline van Den Haag is erg fraai. Het bestaat met name uit hoge torens tussen de Utrechtse Baan en het Spui. Ook het Centraal Station ligt daar. In de winteravond geeft dat erg mooie uitzichten. Deze foto is een doorkijkje op de Muzentoren.
Muzentoren in Den Haag centrum bij avond vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Den Haag, Fotografie, Muzentoren, Skyline, Stedelijke landschappen, Wolkenkrabbers, Zuid-Holland en centrum.
Rob IJsselstein profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rob IJsselstein

Landschappen en stadsgezichten zijn mijn meest geliefde onderwerpen. Daarbij zoek ik naar schoonheid in het beeld; dat kan komen van elk van compositionele elementen als lijnen, vormen, ritmes, licht/donker, kleurencombinaties. Voor mij is een foto geslaagd, als ik hem ophang aan de muur en er maandenlang van kan genieten zonder dat er irritaties over onvolkomenheden ontstaan. Onderwerpen vind ik meestal buiten, in de natuur of in de stad. Op de vele reizen, die ik maak, maar ook vlak bij de deur. Mijn foto's zijn regelmatig gepubliceerd in dagbladen en tijdschriften. Ook zijn foto's te zien geweest in meerdere exposities in de Alphense regio. Heel veel geleerd heb ik in de drie jaar (2007 tot 2010), die ik in de Verenigde Staten heb gewoond, gewerkt en gefotografeerd. Inmiddels heb ik twee fotoboeken uitgegeven met foto's van Alphen aan den Rijn, waar ik woon.

Alle werken van Rob IJsselstein


Waarom je kiest voor Muzentoren in Den Haag centrum bij avond als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Muzentoren in Den Haag centrum bij avond van Rob IJsselstein

Koop de foto Muzentoren in Den Haag centrum bij avond van Rob IJsselstein op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 454 855
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
198,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.