Mysterieuze vloot

van Greetje van Son

- Werkcode: 423 163

Greetje van Son over Mysterieuze vloot

Tijdens de terugtocht van Terschelling werd ik blij verrast met deze sensationele aanblik.
'De Kuiper Brandaris Zeilrace van Harlingen naar Terschelling.' Te zien zijn klassieke platbodemschepen zoals, klippers, aken, tjalken, botters, skutjes. Dit is het grootste zeilevenement van de Nederlandse bruine vloot. Door de nabewerking wordt het een wat mysterieuze aanblik
Mysterieuze vloot vind je in de categorieën Boten & Schepen, Fotografie, Oceanen en zeeën, Sfeer, Sportiviteit, Terschelling, Waddeneilanden en waddenzee, Watersport, Wedstrijd, Zeilen en Zeilschip.
Greetje van Son profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Greetje van Son

Hallo, zoals je kunt zien hou ik van fotograferen. Ik ben begonnen als autodidact en heb veel geleerd door naar andere fotografen te kijken en natuurlijk ook door veel te fotograferen. In 2014 heb ik de vakopleiding afgerond aan de Fotovakschool. Waar ik ook ga, je zult me (bijna) altijd met een fototoestel tegenkomen. Mijn interesses in fotografie zijn breed. Moderne architectuur, macrofotografie en landschap zijn toch wel de disciplines waar ik bijzonder warm voor loop. Maar ook pop art (grafitti) straatfotografie, portretten en concertfotografie vind ik leuk om te doen. Details springen mij vaak in het oog, die ik dan ook vastleg. Ik geniet van het fotograferen en de resultaten ervan. Een goede reden om mijn werk op deze site te publiceren, zodat anderen er ook van kunnen genieten. Dank je voor de belangstelling.Greetje

Alle werken van Greetje van Son


Waarom je kiest voor Mysterieuze vloot op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Mysterieuze vloot van Greetje van Son

Koop de foto Mysterieuze vloot van Greetje van Son op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 423 163
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden