Mystic Maastricht II

Mystic Maastricht II van Remy Frints

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 77162

Mystic Maastricht II van Remy Frints

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!
Mystic Maastricht II van Remy Frints

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Hoge Brug (ook bekend als Hoeg Brögk) over de Maas. De brug is hier versierd met kerstverlichting, als onderdeel van 'Magisch Maastricht'. In de aanloop naar Kerstmis wordt de hele binnenstad versierd en zijn er allerlei winterse en kerstactiviteiten te doen.

Over Remy Frints

Remy Frints profielfotoTijdens mijn opleiding tot grafisch vormgever heeft fotografie een speciale rol voor mij gespeeld. De dagen waarop ik in de studio en de doka kon werken, waren voor mij de beste. Vijf jaar geleden ben ik als zelfstandig fotograaf aan de slag gegaan onder de naam Zicht op Fotografie.Hoewel ik als allround fotograaf werk, gaat mijn hart uit naar product-, architectuur-, en interieurfotografie.
Kenmerkend voor mijn foto's is de mate waarin detail en afwerking een rol spelen. Ik streef ernaar alles dat door het menselijk oog te zien/te beleven valt in mijn foto's weergegeven wordt, zonder de natuurlijke dynamiek van licht en donker uit het oog te verliezen. Kortom, ik probeer zo dicht mogelijk bij de ervaring te komen die ik had tijdens het maken van de foto.
Bedankt voor het bezoeken van mijn shop hier op werkaandemuur.nl en veel kijkplezier gewenst.

Alle werken