Na verloop van tijd

van Hannie Kassenaar

- Werkcode: 58 581

Hannie Kassenaar over Na verloop van tijd

De oude foto van Breda - Princenhage werd gemaakt in 1915. Meer dan honderd jaar later stond ik hier op precies dezelfde plaats foto’s te maken. Het straatje de Dreef trof ik aan met dezelfde huizen van toen in veelal de originele staat.
Samengebracht in een beeld laat het je mijmeren over toen en nu. Hoeveel mensen hebben er in die tijdspanne geleefd en gewerkt? Wie waren ze? Wat deden ze? Hoe zag hun wereld er uit?
In dit samengestelde beeld is het verloop van de tijd gevangen.
Na verloop van tijd vind je in de categorieën Ansichtkaart, Breda, Collage, Digitale Kunst, Fotografie, Panoramafotografie, Sprong, Stedelijke landschappen, Straat (verharde weg), Tijd en Winter.
Hannie Kassenaar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hannie Kassenaar

Sfeervolle beelden maken is de stijl waar ik van hou. In mijn fotografie en schilderwerk is dat voornamelijk de natuur, altijd een onuitputtelijke inspiratiebron.
Het is kijken, waarnemen en associëren waarbij ik graag mijn foto's combineer en digitaal bewerk. Zo ontstaat er een nieuw beeld waar je langer naar kunt kijken.
Mijn schilderijen voer ik uit in verschillende verftechnieken. Veelal abstracte, minimalistische beelden met zeggingskracht waar je ogen over ronddwalen en steeds iets nieuws in te ontdekken valt.
Mijn werk heeft een eigen stijl dat uitnodigt er langer naar te kijken en ruimte laat voor eigen interpretatie.
https://hanniekassenaar.werkaandemuur.nl/nl

Alle werken van Hannie Kassenaar


Waarom je kiest voor Na verloop van tijd als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Na verloop van tijd van Hannie Kassenaar

Koop dit digital art werk Na verloop van tijd van Hannie Kassenaar als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 58 581
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
159,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden