Naar de bollen

van Jan van der Knaap

- Werkcode: 983 316

Jan van der Knaap over Naar de bollen

Dit is een tulpenbollenveld bij Egmond aan den Hoef in Noord-Holland. In de lente staan de velden in deze regio er kleurig bij. Tulpenvelden, soms zo ver als het oog reikt, kleur bij kleur en in rijen naast elkaar groeien de tulpen tot ze geoogst kunnen worden voor de handel. Dat heet dan koppen; de tulpen worden met steel en al gerooid voor de bloemenhandel. De tulpenvelden zijn echt wereldberoemd in Nederland, en waarschijnlijk ook wel daarbuiten. Toeristen komen er op af. De bloeiende bollenvelden zijn uiteraard maar een paar weken in het voorjaar te zien. Zwaartepunt is in april en mei.
Naar de bollen vind je in de categorieën Bloei, Bloemen & Planten, Bloemisterij, Boerderij, Egmond, Fotografie, Kleuren, Oogst, Stranden, Tulp, Velden en handel.
Jan van der Knaap profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Hallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken van Jan van der Knaap


Meer weten over Jan van der Knaap?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Naar de bollen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Naar de bollen van Jan van der Knaap

Koop de foto Naar de bollen van Jan van der Knaap op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 983 316
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.