Nacht Infoversum Groningen

Nacht Infoversum Groningen van Peter Bolman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Nacht Infoversum Groningen van Peter Bolman thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 239865

Nacht Infoversum Groningen van Peter Bolman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Nacht Infoversum Groningen van Peter Bolman

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een nacht foto van het Infoversum in Groningen, Nederland, fraai verlicht in een rode kleur, met de stad Groningen inclusief de Martinitoren in de achtergond, met een mooie nachtelijke lucht met lichtsporen door de lange sluitertijd van de camera, dit alles met een fraaie reflectie in het water..

Over Peter Bolman

Peter Bolman profielfotoPeter Bolman is een fotograaf uit het noorden van Nederland. Peter groeide op met het wijde Groninger, Friese en Drentse landschap voor zijn voordeur. Bovendien is het Nationaal Park Lauwersmeer slechts en kwartier verwijderd van zijn huis. Met meer dan 30 jaar ervaring is Peter een ervaren landschapsfotograaf met een feilloos oog voor fraaie composities in het landschap. Zijn favouriete tijden van de dag om te fotograferen zijn tijdens zonsopkomst en zonsondergang wanneer het licht magisch kan zijn en tegelijkertijd het landschap weer tot rust komt. Gedurende de seizoenen is Peter constant bezig om het landschap in al haar facetten vast te leggen. Ook fotografeerd Peter steden bij nacht. Ondertussen ontstaat al een fraaie collectie van avond- en nachtopnamen van onder andere Rotterdam met de beroemde Erasmusbrug, Amsterdam en de Keizersgracht en Utrecht. Het landschap van Schotland kunt U ook vinden in Peter's portfolio. LET OP ! De voorbeeldfotos op werkaandemuur.nl doen helaas geen recht aan de daadwerkelijke kwaliteit van de fotos.

Alle werken