Nada

van René Pronk

- Werkcode: 344495

René Pronk over Nada

Nada is een vrouw die totaal geisoleerd in het natuurpark Zumberak woont. Na een negen kilometer onverharde weg door het bos kom je bij haar watermolen waar ze in woont. Haar huis is omgeven door ruige natuur en mooie watervalletjes. Om wilde dieren op afstand te houden heeft Nada voor de zekerheid altijd haar geweer bij zich.
Nada vind je in de categorieën , Antiek, Fotografie, Kroatië, Slapnica (Kroatië), krachtig, kranig, oudevrouw, vitaliteit en Žumberak.
René Pronk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door René Pronk

'Alles wacht er op om gezien te worden'... Zo sta ik in het leven. In de waanzinnig mooie natuur van Kroatië ben ik bijna iedere dag te vinden met mijn camera. Wanneer de dalen van de rivieren zich met mist vullen en het omringende landschap in een mysterieus licht hullen dan ben ik het gelukkigst. Ik hoop dat je iets moois kunt vinden in deze webshop. Het is een divers aanbod. Bezoek ook gerust mijn website op https://www.zumberaklife.com of https://www.pronkpictures.com. Mocht je een keer in Kroatië zijn kom gerust langs in ons dorpje Pribanjci. Daar openen we binnenkort een foto atelier. Wil je een eigen persoonlijke "photo tour" of een workshop. Neem gerust contact op.

Alle werken van René Pronk


Waarom je kiest voor Nada op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Nada van René Pronk

Koop de foto Nada van René Pronk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 344495
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.