Naderende stormbui

Naderende stormbui van Christa Thieme-Krus

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 247777

Naderende stormbui van Christa Thieme-Krus

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 4 dagen en 12 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

We zijn in de Rocky Mountains onderweg naar Jasper via Icefields Parkway. We hebben niet de strakblauwe lucht die je vaak op de foto?s van dit gebied ziet, maar veel bewolking met af en toe een klein beetje regen. We stoppen ook bij de Athabasca Glacier. Het is een gletsjer die vanaf de weg te zien is. De Athabasca-ijstong is zo?n 6 km lang en tussen de 90 en 300 meter breed. In de afgelopen 125 jaar is deze gletsjer de helft minder dik geworden. Het smeltwater loopt in vele stroompjes de berg af en verzamelt zich onder andere in dit meer, het Sunwapta Lake. Aan het einde van de middag zien we tussen Mount Kitchener en Mount K2 een enorme regenbui aan komen zetten.

Athabasca Glacier, Rocky Mountains, Jasper Nationaal Park, Alberta, Canada

Over Christa Thieme-Krus

Christa Thieme-Krüs is het innovatieve en creatieve brein achter Thicor CreAssist. Door haar interesse in wat mens en dier doet bewegen is zij in 1991 na de lerarenopleiding Tekenen en Handvaardigheid op de Fontys Hogeschool in Sittard, psychologie gaan studeren aan de Katholieke Universiteit Brabant in Tilburg. Vooral de reclamepsychologie had haar interesse. Na haar studie is zij een tiental jaren werkzaam geweest in de zakenwereld, voornamelijk op het gebied van de Public Relations en Marketing. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ze bleef werkzaamheden verrichten als freelance grafisch vormgever, fotograaf en kunstenaar onder de naam Thicor Mixed Media. Door haar sociale betrokkenheid deed en doet zij regelmatig vrijwilligerswerk voor lokale verenigingen en instanties en startte zij in 2001 met teken- en schilderlessen in eigen atelier, eerst aan kinderen en daarna ook aan volwassenen. Zijdelings bleef zij zich bezighouden met de fotografie. Na een werkproject van een jaar in Gran Canaria is zij in 2011 terug gekomen naar Nederland en heeft zij begin 2012 haar kennis en kunde gebundeld in een geheel nieuw bedrijf: Thicor CreAssist.

Alle werken