Nationale Nederlanden Gebouw Rotterdam

Nationale Nederlanden Gebouw Rotterdam van Rob van der Teen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Nationale Nederlanden Gebouw Rotterdam van Rob van der Teen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 59230
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Het Gebouw Delftse Poort aan het Weena in het centrum van Rotterdam was tot mei 2009 het hoogste kantoorgebouw en de hoogste wolkenkrabber van Nederland. Het is in 1991 gebouwd, is 151 m hoog en heeft 41 verdiepingen. Het is ontworpen door Abe Bonnema.
Het gebouw staat aan het Weena 505, naast het Centraal Station. Dit station, dat officieel de naam Rotterdam Centraal heeft, werd in 1954 gebouwd ter vervanging van het station Delftsche Poort.
De verzekeringsmaatschappij Nationale-Nederlanden is de hoofdgebruiker van het gebouw.

Over Rob van der Teen

Rob van der Teen profielfotoNadat ik de opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam had afgerond ben ik begonnen als zeef- en offsetdrukker en vervolgens maakte ik carrière als dtp-er/Ctp-er, grafisch vormgever en fotograaf. Ik werkte aan projecten voor bedrijven, non-profitorganisaties, vormgevings- en reclamebureau's. Hier ben ik mij gaan gespecialiseren in digitale toepassingen van beeld en een passie ontwikkeld voor de kracht van beeld en wat je er mee kunt bereiken. Ervaringen met druktechnieken, printen en plotten zijn mij niet onbekend en zal daar ook in adviseren. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of vragen. Ik maak ook werken in opdracht van schets of een idee. Neem gerust eens contact op met: Voorop Fotografie & Ontwerp Rob van der Teen
06-14 88 99 55
rob@vooropfotografie.nl
https://www.vooropfotografie.nl

Voor al mijn werken zijn eventueel aparte kleurstellingen te bespreken.

Alle werken