Ina Hölzel over Natuurgeweld in kleur

Ina Holzel fotografie. Digitale beeldbewerking. Een kleurige explosie van een foto van ijsbloemen op het raam. De zon scheen door het raam, waardoor de structuren van de ijsbloemen goed zichtbaar zijn en een lichte schittering te zien is. De egale foto is omgezet in koele en warme kleuren. Je kan er van alles bij bedenken en erin zien met gebruik van je fantasie. Heel apart en opvallend van kleur deze foto aan de muur, ingelijst of op canvas afgedrukt. Nu ook op hout af te drukken voor een stoer effect en zelfs te bestellen als behang voor een bijzondere wand!
Ina Hölzel profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ina Hölzel

Sinds 2004 fotografeer ik digitaal, daarvoor analoog. Ben enthousiast aan de fotoprogramma`s begonnen en heb ze me eigen gemaakt. Foto`s bewerken doe ik met fantasie en plezier. Kleuren, vormen en lijnen laat ik zo goed mogelijk uitkomen. Vooral de natuur is mijn inspiratiebron. Ik maak graag foto`s van bloemen en dieren. Maar ook architectuur en vervoer heeft mijn interesse.Van sommige foto`s maak ik ook ook abstract werk, leuk voor aan de muur.
Op mijn site kan je meer foto`s bekijken. Ga naar inaholzel.werkaandemuur.nl

Alle werken van Ina Hölzel


Klantbeoordelingen van Natuurgeweld in kleur 5 / 5 (1 beoordeling)

Mirjam
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Perfect!
Het werk werd gemaakt zoals afgebeeld, bezorgd op afspraak en de communicatie tijdens het proces was helder en duidelijk.


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Natuurgeweld in kleur als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Natuurgeweld in kleur van Ina Hölzel

Koop dit digital art werk Natuurgeweld in kleur van Ina Hölzel als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 12 382
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden