Natuurgeweld in kleur

Natuurgeweld in kleur van Ina Hölzel

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Natuurgeweld in kleur van Ina Hölzel

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 12382
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
127 gratis verzending!

Omschrijving

Ina Holzel fotografie. Digitale beeldbewerking. Een kleurige explosie van een foto van ijsbloemen op het raam. De zon scheen door het raam, waardoor de structuren van de ijsbloemen goed zichtbaar zijn en een lichte schittering te zien is. De egale foto is omgezet in koele en warme kleuren. Je kan er van alles bij bedenken en erin zien met gebruik van je fantasie. Heel apart en opvallend van kleur deze foto aan de muur, ingelijst of op canvas afgedrukt. Nu ook op hout af te drukken voor een stoer effect en zelfs te bestellen als behang voor een bijzondere wand!

Over Ina Hölzel

Ina Hölzel profielfotoSinds 2004 fotografeer ik digitaal, daarvoor analoog. Ben enthousiast aan de fotoprogramma`s begonnen en heb ze me eigen gemaakt. Foto`s bewerken doe ik met fantasie en plezier. Kleuren, vormen en lijnen laat ik zo goed mogelijk uitkomen. Vooral de natuur is mijn inspiratiebron. Ik maak graag foto`s van bloemen en dieren. Maar ook architectuur en vervoer heeft mijn interesse.Van sommige foto`s maak ik ook ook abstract werk, leuk voor aan de muur.
Op mijn site kan je meer foto`s bekijken. Ga naar inaholzel.werkaandemuur.nl

Alle werken

Beoordelingen: 5 / 5 (1 beoordeling)

5 / 5

Perfect!
Het werk werd gemaakt zoals afgebeeld, bezorgd op afspraak en de communicatie tijdens het proces was helder en duidelijk.


Klantfoto's: Natuurgeweld in kleur van Ina Hölzel

Klantfoto: Natuurgeweld in kleur van Ina Hölzel, op canvas