Nederland Typisch Hollands


Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip over Nederland Typisch Hollands

-Hedendaagse schilderkunst van Mir Een oer-Hollands schilderij waarin de typisch herkenbare kenmerken van Nederland aanwezig zijn .Zoals de molens de ophaalbruggen de grachten en de grachtenhuizen met op de voorgrond de koe met de kaas die vervaardigd word vanuit de melk.
De boer en boerin op het de fiets , en de wind en de Holllandse molens. Een sfeervol gezellig vrolijk kunstwerk van Kunstenaar Mir /Mirthe Kolkman geschilderd in een hedendaagse moderne kleurrijke kunststijl .Mooi kunstwerk voor thuis in u interieur of ter inspiratie op kantoor of erg leuk als blikvanger in een bedrijf. Kunst brengt vaak een fantastische toevoeging op de werkvloer . Voor in huis of op de werkvloer dus deze top creatie uit Nederland .Geschilderd in een verscheidenheid van verftechnieken figuratief gecombineerd met modern in een mooi gekleurd palet gemaakt door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip //http://www.kunstenaresmir.nl//
Een vrolijk sfeervol hollands tafereel
Nederland Typisch Hollands vind je in de categorieën Amsterdam, Contemporary, Grachtenpand, Kaas, Kleuren, Koeien, Kunst, Landschappen, Molens, Nederland, Schilderijen en interieur.
Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip

Even voorstellen: Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip geboren in 1963 te Oldenzaal.AutodidactAlles wat met creativiteit te maken had boeide mij van jongs af aan enorm.Na veel landelijk omzwervingen ben ik uiteindelijk met mijn mooie fijne gezin in de Achterhoek gaan wonen.Omringd door de prachtige rustige dorpse natuurlijke omgeving .Waar ik veel inspiratie kan zien ontdekken en kan omzetten en tot uiting kan brengen op het doek.Mijn Mir kunstwerken ontstaan vanuit passie die ik los laat op het doek .Veelal kleurrijk en geïnspireerd door dieren met soms wat toegevoegde humor zoals koeien die picknicken kippen die muziek maken . Waarbij veel variatie in verschillende stijlen en vormen herkenning is van mijn kunstwerken . Deze veelzijdigheid is iets wat ik omarm en wat bij mij hoort .Ik geef het dan ook volop de ruimte . Zo voor mezelf grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen op te zoeken en aan te gaan verschillende verftechnieken uit te proberen en hiermee aan het werk te gaan .Dit alles geeft me het vrije gevoel om te schilderen wat ik graag wil en doe dat dan ook met veel plezier .Ik geniet ervan om zowel abstract als figuratief te schilderen.Veelal vind ik mijn inspiratie in de natuur of vanuit de verbeelding.Ik hoop dat ik met mijn schilderkunst een warme ,gezellige sfeer kan toevoegen in de huislijke woonomgeving of ter inspiratie op de werkvloer . Kleurrijke groet,Kunstenares Mir

Alle werken van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip


Waarom je kiest voor Nederland Typisch Hollands op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Nederland Typisch Hollands van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip

Koop dit schilderij Nederland Typisch Hollands van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 361253
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
170 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.