Shop nu met 10% korting Nog 1 dag en 9 uur geldig!

Nederlandse Reflecties op Damrak

van Pieter Struiksma

- Werkcode: 260781

Pieter Struiksma over Nederlandse Reflecties op Damrak

Huizen aan 'Natte Damrak' (Wet Damrak). De naam van de straat Damrak verwijst naar de dam in de Amstel (vandaar, Amsterdam).

Rak is een oude Nederlandse term voor een rechte kanaal of rivier. Tot 1672, toen de meeste van het was gevuld, was Damrak de drukste gracht van Amsterdam. Schepen aangemeerd langs de kades - helemaal tot aan de Dam - werden in en uitgeladen, en aan boord, goederen uit de hele wereld.
Nederlandse Reflecties op Damrak vind je in de categorieën Amsterdam, Architectuur, Avond, Damrak, Fotografie, Gracht, Modern, Nederland, Steden, Water en reflecties.
Pieter Struiksma profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pieter Struiksma

Pieter Struiksma (1967) is een gepassioneerd fotograaf woonachtig in Wormer. Hij is veelzijdig , en heeft zichzelf de kneepjes van het vak aangeleerd. Hij vindt het vooral heel leuk (interessant en uitdagend) om onder moeilijke omstandigheden toch pakkende foto?s te creëren die de ogen prikkelen. Inmiddels heeft hij zich gespecialiseerd in landschaps-, avond-, macro- en portretfotografie.

Fotografie is voor Pieter de kunst van het observeren, iets unieks en interessants te vinden in een vaak gewone omgeving. Daarbij vindt hij kennis en vaardigheden belangrijk om zijn beelden tot in hun volle glorie te laten ontstaan via de spiegelreflexcamera en de nabewerking in Photoshop. Zaken als een goede voorbereiding, inleving in het onderwerp, geduld en opdoen van genoeg inspiratie staan ook aan de basis. Daarnaast is de hoeveelheid en kwaliteit van het licht volgens hem van doorslaggevende waarde voor een geslaagd beeld. Alle aspecten van licht en belichting krijgen dan ook zijn aandacht tijdens het fotograferen. Hij maakt daarbij gebruik van natuurlijk licht en/of flitslicht. Ook blijft hij constant streven naar meer kennis en meer inspiratie om een nog betere fotograaf te worden.

Alle werken van Pieter Struiksma


Meer weten over Pieter Struiksma?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Nederlandse Reflecties op Damrak op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Nederlandse Reflecties op Damrak van Pieter Struiksma

Koop de foto Nederlandse Reflecties op Damrak van Pieter Struiksma op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 260781

Shop nu met 10% korting
Nog 1 dag en 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 100 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.