Nemo Science en het Oosterdok, vergezicht over Amsterdam

van Renzo Gerritsen

- Werkcode: 345 872

Renzo Gerritsen over Nemo Science en het Oosterdok, vergezicht over Amsterdam

Het Oosterdok en Amsterdam Zuid is vastgelegd vanaf een bijzondere locatie die niet voor publiek toegankelijk is. Het is een bijzonder sfeervol beeld.
Nemo Science en het Oosterdok, vergezicht over Amsterdam vind je in de categorieën Amsterdam, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Zuidoost, Fotografie, NEMO, Oosterdok, Oosterdokseiland, Panoramafotografie en Zwart-wit.
Renzo Gerritsen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Renzo Gerritsen

Renzo Gerritsen is een jonge en ambitieuze fotograaf, altijd op zoek naar een nieuw perspectief. Met zijn project Nachtelijk Amsterdam fotografeert hij Amsterdam op een unieke manier, anders dan anders met een frisse blik.

Daarnaast heeft Renzo een reportage gemaakt over verkrotting in Amsterdam met schitterende urbex foto's van eigen bodem, een cruiseschip vanaf het dak van het Mövenpick Hotel en andere sferische stedelijke landschappen. Neem een kijkje tussen zijn foto's.

Alle werken van Renzo Gerritsen


Waarom je kiest voor Nemo Science en het Oosterdok, vergezicht over Amsterdam als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Nemo Science en het Oosterdok, vergezicht over Amsterdam van Renzo Gerritsen

Koop de foto Nemo Science en het Oosterdok, vergezicht over Amsterdam van Renzo Gerritsen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 345 872
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
177,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden