Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 16 uur geldig!

Nervous for a challenge

van Global Heartbeats

- Werkcode: 371 952

Global Heartbeats over Nervous for a challenge

Hamar Tribe, Omo Valley in Ethiopië.
Nervous for a challenge vind je in de categorieën Afrika, Eenzaamheid, Ethiopië, Fotografie, Hamar people, High dynamic range, Mensen zoals jij en ik, Omo (rivier), Portret, Straatfotografie en Zwart-wit.
Global Heartbeats profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Global Heartbeats

Ik ben Adrienne Klimmert en ik geniet ontzettend van het ontdekken van de wereld met z’n prachtige natuur, intrigerende culturen en karakteristieke mooie mensen. Deze laatste mag ik heel graag op de gevoelige plaat vastleggen, snelle “straat-portretfotografie” van mensen in hun natuurlijke habitat en pure emotie. Omdat er niet wordt geposeerd en de foto’s ook regelmatig van behoorlijke afstand genomen worden, is er geen enkele herkansing. Als het moment voorbij is, is het ook echt voorbij. Een uitdaging dus!

Global Heartbeats staat voor op de gevoelige plaat vastgelegde sfeerplaten van mooie mensen uit verre oorden, zij staan centraal. Voor iedereen, thuis of op kantoor, komt een mooie unieke sfeerplaat aan de muur een stukje dichterbij.

Alle werken van Global Heartbeats


Waarom je kiest voor Nervous for a challenge als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Nervous for a challenge van Global Heartbeats

Koop de foto Nervous for a challenge van Global Heartbeats op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 371 952

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
218,-196,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.