New York Rode Gevel

New York Rode Gevel van Jean-Paul Wagemakers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 44507

New York Rode Gevel van Jean-Paul Wagemakers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
83 gratis verzending!
New York Rode Gevel van Jean-Paul Wagemakers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Kleurrijk. Zo is New York in zijn geheel te omschrijven als indrukwekkende metropool. Wolkenkrabbers zover als het oog reikt. Maar vaak zijn het ook de verrassingen in de wijken met laagbouw in deze stad. Oude gevels, veelal uitgevoerd in de karakteristieke "brown stones". Meterslange brandtrappen onderbreken de patronen van de gestapelde bruine stenen. Des te verrassender zijn vervolgens de kleurrijke gevels zoals deze, uitgevoerd in een warm rode kleur. Het zonlicht, gereflecteerd in een glazen gevel verder weg, gaf een mooi schouwspel op deze gevel, die de warme kleur nog eens benadrukte. Juist in deze gevels zie ik je de lange historie van New York weerspiegeld.

Over Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken