New York Winter Garden Atrium Zwart-Wit

New York Winter Garden Atrium Zwart-Wit van Jean-Paul Wagemakers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 34925

New York Winter Garden Atrium Zwart-Wit van Jean-Paul Wagemakers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Paas korting t/m 22-04
Nog 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
83 74 gratis verzending!
New York Winter Garden Atrium Zwart-Wit van Jean-Paul Wagemakers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een uniek tijdsbeeld, gefotografeerd in New York Winter Garden Atrium. De bezoekers in silhouet kijken uit over de werkzaamheden op Ground Zero. De plek waar voorheen de Twin Towers stonden. Het uitzicht met de wolkenkrabbers op de achtergrond, zoals hier is getoond, is nu niet meer te zien door het herrijzen van de nieuwe Freedom Tower. Ik tref het door een mooie septembermaand in 2007. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat dwaal ik door de warme straten om iedere keer weer verrast te worden door mooie en indrukwekkende beelden. New York is voor mij zondermeer een bestemming om meer dan eens terug te keren!

Over Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken