Nieuwsgierige eekhoorn

Nieuwsgierige eekhoorn van Christa Thieme-Krus

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Nieuwsgierige eekhoorn van Christa Thieme-Krus

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 280406
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!

Omschrijving

Eén van de eerste dieren die je ziet en hoort in Canada zijn de eekhoorntjes. Er leven zo’n 10 verschillende soorten in de Rocky Mountains. Ze zijn nieuwsgierig, moedig en gelukkig ook nog een beetje schichtig. Je hoeft niet veel moeite te doen om ze te vinden, maar ze mooi op de foto zetten is een ander ding.

Deze eekhoorn, de chickaree genoemd, is de kleinste boomeekhoorn van Banff. Het komt even kijken op een tak boven onze picknicktafel waar wij zelf net willen gaan ontbijten. Chickarees zijn zeer territoriaal en kunnen hun gebied verdedigen met veel fysiek lawaai en geweld. Ze kwebbelen, stampen met hun pootjes en schelden eventuele indringers luidruchtig uit om hen te laten vertrekken.

Over Christa Thieme-Krus

Christa Thieme-Krus profielfotoFotograaf, grafisch vormgever en kunstenaar uit Schijndel, werkzaam onder de naam Thicor CreAssist. Tijdens mijn leven probeer ik al het moois vast te leggen met camera of pen en penseel. Mijn motto is 'travel for the best moments in your life!' Dat kunnen verre reizen zijn, maar ook net om de hoek is zoveel moois te ontdekken.

Alle werken