Nijmegen by night #3

van Lex Schulte

- Werkcode: 807 526

Lex Schulte over Nijmegen by night #3

Nijmegen by night. De skyline van Nijmegen met de nieuwbouw aan de Waalhaven. Doordat de zon net onder is en de lucht nog niet helemaal donker, is er een mooie balans tussen de lucht en de buitenverlichting. De lampjes worden weerspiegeld in het stille water van de Waalhaven. De Waalhaven, ook bekend als Nieuwe Haven, is een haven in de Nederlandse stad Nijmegen. De haven is gelegen aan de Waal, net voorbij de Nieuwe Hezelpoort en direct naast de Spoorbrug. De haven werd in 1852 en 1853 aangelegd als vervanger van de Oude Haven, die ter hoogte van het midden van de huidige Waalkade gelegen was, en was een industriehaven. Die functie had de haven tot midden jaren '90. Sindsdien is het een vluchthaven en aanlegplaats voor de beroepsvaart. Er liggen ook enkele woonboten. In de jaren '30 werd de haven in het kader van de werkverschaffing uitgebreid in westelijke richting. In deze zelfde periode is de naam gewijzigd van Nieuwe Haven in Waalhaven.
Nijmegen by night #3 vind je in de categorieën Flat, Fotografie, Havens, Nachtfotografie, Nijmegen, Skyline, Stedelijke landschappen, Straatverlichting, Waalhaven (Nijmegen), Water, Waterspiegel, blauwe uurtje en langesluitertijd.
Lex Schulte profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lex Schulte

Ik ben een leraar met een hobby die het leuk vindt om te delen wat hij heeft gemaakt.

Volg mij ook op instagram en facebook

Shotbylex

Alle werken van Lex Schulte


Meer weten over Lex Schulte?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Nijmegen by night #3 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Nijmegen by night #3 van Lex Schulte

Koop de foto Nijmegen by night #3 van Lex Schulte op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 807 526
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden