Northern Lights dancing

van Koen Hoekemeijer

- Werkcode: 396 695

Koen Hoekemeijer over Northern Lights dancing

Northern Lights are an amazing phenomenon. Sometimes you need to be patient for it to really become active, but once it does it is the most beautiful and almost surreal experience.
Northern Lights dancing vind je in de categorieën Aurora Borealis, Digitale Kunst, Fotografie, Kleuren, Landschappen, Lichtval, Lucht, Natuur en Weer, Natuurfenomeen, Noorderlicht, Noorwegen, Sneeuw en Winter.
Koen Hoekemeijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Koen Hoekemeijer

Woonde in Amsterdam, maar besloot in 2018 om z'n dromen na te jagen. Woont en werkt momenteel in Tonga alwaar hij werkt voor een whale snorkeling operator. Favoriet zijn vooral wildlifefotografie met een grote passie voor walvissen en tijgers, alsook het fotograferen van mensen en het "leven". Kan uren wachten op dat ene shot, om vervolgens een dag later opnieuw te wachten op een beter shot. Heeft nog een zeer lange en uitgebreide to-do list van places to visit ;-)! Hartelijke bedankt voor uw interesse en wie weet hangt binnenkort een werk van mij bij u aan de muur.

Alle werken van Koen Hoekemeijer


Waarom je kiest voor Northern Lights dancing als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Northern Lights dancing van Koen Hoekemeijer

Koop dit digital art werk Northern Lights dancing van Koen Hoekemeijer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 396 695
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden