OH MY LUCIOUS LIPS

van IYAAN

- Werkcode: 245 840

IYAAN over OH MY LUCIOUS LIPS

Een collage van Marijke Mulder. Kleuren in aquarel.
Samengesteld met geschilderde lagen, een stuk tekst uit de krant, letters, prints in verschillende lagen. En een deel van de tekst van de song van Lil Mama.
IYAAN profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door IYAAN

In de shop IYAAN vind je origineel werk met een luchtig karakter, met humor en met een duidelijk herkenbare signatuur. Deze collectie bestaat uit digitaal werk: (bewerkte) foto's van schilderijen en digitaal vervaardigde schilderijen en tekeningen en patronen. IYAAN woont en werkt in Frankrijk. En dat zie je! Het heldere licht en de heldere kleuren zijn volop aanwezig. Aan jou de keuze voor een bijzondere print. Kies daarvoor uit het ruime aanbod qua formaat en materiaal. Veel plezier ermee!

Alle werken van IYAAN


Waarom je kiest voor OH MY LUCIOUS LIPS als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

OH MY LUCIOUS LIPS van IYAAN

Koop de illustratie OH MY LUCIOUS LIPS van IYAAN op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 245 840
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.