Oasis of the Seas in Rotterdam

van Eus Driessen

- Werkcode: 116 957

Eus Driessen over Oasis of the Seas in Rotterdam

Een van s'werelds grootste cruiseschip verlaat de cruiseterminal om richting het droogdok te varen voor onderhoud. Met een lengte van 362 m en breedte van 65 meter is het een van de grootste cruiseschepen ter wereld. Aan boord kunnen bijna 10.000 personen (passagiers en personeel).
Oasis of the Seas in Rotterdam vind je in de categorieën Boten & Schepen, Canon Inc., Cruiseschip, Cruiseterminal, Fotografie, Monte Carlo, Oasis of the Seas (schip, 2009), Port of Rotterdam, Rivier, Rotterdam, Zwart-wit en black/white.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Oasis of the Seas in Rotterdam als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Oasis of the Seas in Rotterdam van Eus Driessen

Koop de foto Oasis of the Seas in Rotterdam van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 116 957
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
121,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden