Oasis of the seas

van Ilya Korzelius

- Werkcode: 116 470

Ilya Korzelius over Oasis of the seas

Cruiseschip Oasis of the seas aan de wilhelminapier in rotterdam tijdens zonsopkomst.
Oasis of the seas vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Blauw, Blauwe uur, Blauwuur, Boten & Schepen, Cruise Terminal Rotterdam, Cruiseschip, Donker, Flat, Fotografie, Havens, Havens van Rotterdam, Holland-Amerika Lijn, Huis (woning), Kantoorgebouw, Kleuren, Landschappen, Lucht, Mist, Moderne Architectuur, Nachtfotografie, Nederland, Nieuwbouw, Reflectie, Reflectie (straling), Rivier, Rotterdam, Rotterdam-Zuid, Schip (bouwkunst), Skyline, Stedelijke landschappen, Steden, Water, Wolken, Wolkenkrabbers, Zonsopkomst, blauw uur, cruise schip en lichteffect.
Ilya Korzelius profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ilya Korzelius

Sinds 2009 ben ik actief gaan fotograferen met mijn spiegelreflexcamera. Ik heb een voorkeur voor (stads)landschappen. Ik woon vlak bij Rotterdam en heb daarom veel werken van de skyline van rotterdam in mijn portfolio. In het landschap is mooi licht voor mij het allerbelangrijkste. Ik ga voor sfeer en trek er graag vroeg op uit om het mooiste licht van de dag te "vangen". In mijn portfolio zijn ook veel werken van mijn verre reizen naar de VS, Canada en Azië te vinden.

Alle werken van Ilya Korzelius


Meer weten over Ilya Korzelius?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Oasis of the seas op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oasis of the seas van Ilya Korzelius

Koop de foto Oasis of the seas van Ilya Korzelius op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 116 470
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden