Martijn Mur over Ochtendgloren in Breda

Het begin de dag in de Haven van Breda. Links de prachtige toren van de Grote Kerk van Breda en op de voorgrond de gebouwen aan de haven. De zon staat op het punt van opkomen en het water in de haven weerspiegelt de gebouwen op een prachtige manier
Ochtendgloren in Breda vind je in de categorieën Breda, Centrumstad, Fotografie, Hemel, Lucht, Middeleeuwen, Stilleven, Surrealisme, Urban / Street en Zonsopkomst.
Martijn Mur profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martijn Mur

Een passie voor fotografie, reizen, groundhopping en voetbal. Al vanaf kind af aan vind ik het leuk om de wereld om me heen te ontdekken en met een grote verscheidenheid aan mensen en culturen in contact te komen. Toen ik in mijn tienerjaren mijn eerste camera kreeg was ik gelijk verkocht en begon mijn reizen, tripjes, stadions en wedstrijden met mijn camera vast te leggen. Inmiddels is fotografie een hobby geworden die flink uit de hand is gelopen; Diverse nationale en internationale bladen, kranten, magazines en boeken hebben foto's van mij gebruikt, waaronder Lonely Planet, National Geographic, Voetbal International, Gazet van Antwerpen. In deze online shop tref je enkele van mijn werken aan. Mocht je achterliggende vragen over mijn werken hebben? Benader me dan even via mijn website.

Alle werken van Martijn Mur


Klantbeoordelingen van Ochtendgloren in Breda 5 / 5 (1 beoordeling)

Jan
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Hele fijne ervaring
Na dat ik mijn bestelling geplaatst had netjes op de hoogte gehouden hoe lang het zou gaan duren. Schilderrij heel goed verpakt verstuurd we zijn heel tevreden vandaag zelfs een nieuwe bestelling gedaan. Jan & Marijke Maas


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Ochtendgloren in Breda als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Ochtendgloren in Breda van Martijn Mur

Koop de foto Ochtendgloren in Breda van Martijn Mur op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 284 706
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
188,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden