Oerkreet van een Edelhert

van jowan iven

- Werkcode: 166 989

jowan iven over Oerkreet van een Edelhert

Diepe galmende bronstgeluiden galmen door het bos.
De bronst van het edelhert is weer begonnen. 's ochtends heel vroeg, als het nog donker is, dringen deze oergeluiden het beste tot je door. Fantastisch om daar dan te staan en te genieten.
Oerkreet van een Edelhert vind je in de categorieën Begroeiing, Bomen, Bossen, Bronsttijd, Creatieve fotografie, Fotografie, Herfst, Herten, Indian Summer, Jacht, Jacht (activiteit), Jagers, Natuur en Weer, Natuurfotografie, Natuurgebieden, Ochtend, Outdoor, Soort, Territorium (dieren), Vegetatie, Wildlifefotografie, art of nature, bosbodem, edelhert,mist, koning van het woud, zoogdier,bos,w, grond, jachtinstinct, natural art en nature art.
jowan iven profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door jowan iven

Fotografie is voor mij een creatieve uitlaatklep, een passie. Alle onderwerpen hebben ieder zo hun eigen charme. Goed om me heen kijkend ga ik op zoek naar hun karakter en wil dat vangen in mijn beelden.
Het beleven en vastleggen doe ik graag op eigen wijze en met respect voor mijn omgeving.

Heb je interesse in een foto die je op mijn site of blog hebt gezien? Geen probleem. Stuur even een mailtje naar info@jowaniven.nl en ik zal zorgen dat het werk er zo snel mogelijk tussen komt te staan.

Greetz Jowan

Alle werken van jowan iven


Meer weten over jowan iven?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Oerkreet van een Edelhert als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Oerkreet van een Edelhert van jowan iven

Koop de foto Oerkreet van een Edelhert van jowan iven op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 166 989
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
169,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden